U petak POSLE PONOĆI KREĆE LOM na astrološkom nebu! Slede razvodi, raskidi i NAJTEŽA iskušenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 17:26

U petak POSLE PONOĆI KREĆE LOM na astrološkom nebu! Slede razvodi, raskidi i NAJTEŽA iskušenja

Ovo je period kada se završavaju neki dogadjaji, neki procesi, neki emotivno odnosi koji su započeti ranije

petak, odmah posle ponoći Mesec ulazi u znak Lava, a Venera gradi konjukciju sa Uranom, što će doneti promene na emotivnom planu ali i u vezi finansija, rekla je za Srbija Danas, Jasmina Mitrović, astrološkinja.

Možete imati neočekivane susrete, prilike za ulazak u ljubavnu vezu, ali i izlazak iz iste. Iako ste tradicionalni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tip osobe i teško donosite odluke, ovaj aspekt vas može navesti da radikalno promenite neki segment svog života.

Neko će pak samo promeniti stajling, frizuru ili boju kose. Za one smelije, koji već dugo trpe izvestan odnos ili nepovoljnu situaciju ovaj aspekt može dovesti do raskida veze ili razvoda.

Idealno je da ovaj dan posvetite promenama u polju odnosa i finansija. Imate sklad uma i srca i znate najbolje šta vam je potrebno i šta je dobro za vas.

Ne dozvolite da vas vaši strahovi od nepoznatog i neizvesnog drže u zoni komfora u kojoj vam i nije tako komforno. Prihvatite poziv prijatelja i dobro se provedite.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.