U ovim seks pozama ćete sagoreti najviše kalorija

Izvor: NaDlanu.com, 16.Jan.2013, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ovim seks pozama ćete sagoreti najviše kalorija

Opšte je poznata činjenica da se uz seks sagoreva dosta kalorija, ali koje su to poze uz koje možete i vežbati i izgubiti koji kilogram? Evoo par trikova.

Fitnes predigra Ovo je prvi i najjednostavniji korak. Dok se ljubite, snažno masirajte glavu, donji deo vrata i ramena svog partnera. Ova masaža sagoreva oko 80 kalorija na sat, a vašeg partnera će sigurno usrećiti.Magija misionarske poze Ova poza donosi obostranu korist, pošto će partner koji je dole učvrstiti trbušne mišiće, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << a onaj koji je gore ojačati gornji deo tela.Uputstvo za žene: Kada se partner spušta prema vama, podignite kukove i zategnite trbušne mišiće. Možete i rotirati kukove na kružni način, tako ćete zategnut struk, ali i više uživati u seksu. Uz ovu vežbu, za samo nekoliko minute vaši trbušni mišići će izgledati kao da ste uradili sto trbušnjaka. Uputstvo za muškarce: Tokom misionarske poze oslonite se na dlanove umesto na laktove i blago savijte. Pokušajte da se zadržite u toj pozi, a pomicanjem donjeg dela tela za vreme seksa ojačaćete grudni koš, ramena i tricepse. Seks i vežbe u stojećem stavu Ova poza se svodi na to da muškarac stoji i drži partnerku, a ona obmota noge oko njega. Tokom seksualnog čina svi mišići kod muškarca se dodatno zatežu kako bi se zadržao u ovoj pozi, a broj otkucaja srca se povećava, što organizam navodi da troši više kalorija. Za razliku od muškaraca, žene tokom ove seks poze jačaju spoljašnju i unutrašnju stranu bedara. Obrnuta misionarska poza Uz to što će sam doživljaj učiniti još zanimljivijim i uzbudljivijim obrnuta misionarska poza sagoreće dosta masti i kalorija. Za razliku od klasične, obrnuta misionarska poza, podrazumeva da ste oslonjeni na kolena. Oslonite se na stopala kao da idete u duboki čučanj, što će tokom seksa dodatno ojačati mišiće zadnjice, bokove i bedra. Ova poza takođe dovodi do ubrzanja pulsa, pa će organizam sagoreti i do 200 kalorija za svega pola sata.(T portal)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.