U čašu mlake vode DODAJTE OVAJ SASTOJAK iz vaše kuhinje i operite kosu: Rešite se PERUTI jednom za svagda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 16:30

U čašu mlake vode DODAJTE OVAJ SASTOJAK iz vaše kuhinje i operite kosu: Rešite se PERUTI jednom za svagda!

Obratite pažnju na negu kože glave.

Perut čine sitne ljuspice nastale ljuštenjem mrtve kože na glavi. Kao što smo rekli, čak 87 odsto osoba se suočava sa ovim problemom.

Ove ljuspice spontano opadaju sa površine glave i iz tog razloga ih često primetimo prvo na odeći i ramenima.

Uzroka za nastanak peruti je više, a ovo su najčešći:

Suva koža

Rešenje za ovaj problem je soda bikarbona

Sigurno vam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je poznato da je soda bikarbona dobra za naš oragnizam, ali da li ste zanli da može da reši problem perutanja temena?

Ona uklanja mrtve ćelije skalpa i na taj način sprečava dalju pojavu peruti. Sem toga, ona i reguliše nivo PH kože, da se ne bi nastanile gljivice i bakterije.

Za pripremu domaćeg šampona će vam biti potrebna 1 kašika sode bikarbone i pola šolje tople vode.

Sve lepo pomešajte i kada dobijete homogenu smesu, operite kosu, dobro utljavajući u teme glave. Nakon što isperete nastavite negu kose na uobičajen način.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.