U SEDMOJ DECENIJI IZGLEDA KAO BOMBA Ova seksi baka dobija više pažnje od muškaraca nego njena unuka: Ona mi je konkurencija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 07:16

U SEDMOJ DECENIJI IZGLEDA KAO BOMBA Ova "seksi baka" dobija više pažnje od muškaraca nego njena unuka: "Ona mi je konkurencija" (FOTO)

Odlučila je da postane lični trener sa 48 godina i u toj godini je prvi put i pobedila na fitnes takmičenju.

Lesli Maksvel, iz Melburna u Australiji, opsednuta je fitnesom. Za sebe kaže da je "seksi baka" i da joj pažnja muškaraca jako prija. Lesli na Instagramu objavljuje golišave fotografije, uglavnom iz teretane u koju najviše voli da odlazi sa svojom unukom Tiom, koja priznaje da joj je baka prava konkurencija kada se radi o muškarcima.

- Izgleda tako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fenomenalno za svoje godine, prilično je zanimljiva muškarcima - rekla je Tia.

Lesli potvrđuje da nekad dobija veću pažnju muškaraca nego njena unuka, mada je njoj to sve smešno.

- Javljaju mi se čak i mladići od 18 godina, što je zaista smešno. Ponekad su i prilično eksplicitni pa mi šalju svakakve slike. Ja sve to primam kao komplimente, super je što sam im uopšte zanimljiva - kaže Lesley.

Објава коју дели Lesley Maxwell - Celeb Coach (@lesleymaxwell.fitness)

I dok je unuka Tia srećna zbog bake i pažnje koju dobija preko Instagrama, Leslina ćerka Vanesa, koju fitnes ne zanima, nije tako srećna zbog majčinih golišavih objava na društvenoj mreži.

- Ipak mi je to mama, nije da se radi o čerki koja je tinejdžerka ili nečemu takvom. Ne želim da se promeni, nego samo da malo "smanji doživljaj" - rekla je Vanesa.

Lesli svoje objave na Instagramu smatra delom posla i ne vidi problem na koji joj ćerka ukazuje.

- Jako me zanima fitnes i stalno sam u teretani u oskudnoj odeći, ali uz to se i takmičim pa sam navikla da budem na pozornici u malom bikiniju. Nemam problema sa pokazivanjem takvih fotografija. Ne stidim se svog tela. Moram da budem produkt onoga u šta verujem. Ne želim da se pokrivam i ako želim da pokažem svoje telo, pokazaću ga. Zašto biti star i bolestan ako ne moraš da budeš, zašto da ne budem na vrhu sveta - zaključila je Lesli.

Објава коју дели Lesley Maxwell - Celeb Coach (@lesleymaxwell.fitness)

Lesli je inače odlučila da postane lični trener sa 48 godina i u toj godini je prvi put i pobedila na fitnes takmičenju. Smatra da svoj mladolik izgled duguje upravo strogom treningu koji sprovodi najmanje pet puta nedeljno. U prošlosti je Lesli radila kao šminkerka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.