U NEDELJU UJUTRU pripremite se za TEŠKE EMOCIJE! Čekaju nas strah i briga, evo ko posebno mora da se PAZI

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 19:13

U NEDELJU UJUTRU pripremite se za TEŠKE EMOCIJE! Čekaju nas strah i briga, evo ko posebno mora da se PAZI

U nedelju ujutro Mesec u kvadratu sa Saturnom donosi teške emocije

nedelju ujutro Mesec u kvadratu sa Saturnom donosi teške emocije, a astrološkinja Jasmina Mitrović za Srbiju Danas otkrila je kako će to uticati na sve nas, kao i ko posebno treba da se pazi.

- Pored teških emocija, brigu i strah u vezi nekoga ili nečega donosi nam nedelja ujutru. Osećate distancu u izvesnom odnosu bilo zbog fizičke udaljenosti ili potrebe da okončate taj odnos. - istakla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Jasmina na početku.

- Tokom dana dolazi do sukoba energija posebno kroz osobe koje za vas predstavljaju autoritet kao što su otac, muž, partner ili nadređeni. Venera ulazi u znak Raka što će u narednim nedeljama doprineti razvoju veće bliskosti u odnosima, bilo kroz stvaranje porodice, zajednički život ili planiranje budućnosti.

- Više ćete želeti da provodite vreme kod kuće i sa najbližima. Idealno je za organizaciju porodičnih okupljanja i proslava. Novac ulažete u nekretninu, zemlju, uređenje doma ili privatni biznis. Za druge ovaj tranzit može doneti razdvajanje od porodice ili odlazak i selidbu. - zaključuje astrološkinja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.