U JEKU RATA RAZVODI SE KLIČKO: Sa pevačicom je imao BRAK NA DALJINU, a deca su morala da se pridržavaju strogih pravila

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2022, 12:36

U JEKU RATA RAZVODI SE KLIČKO: Sa pevačicom je imao BRAK NA DALJINU, a deca su morala da se pridržavaju strogih pravila

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko se razvodi od žene Natalije.

Vitalij i Natalija Kličko odlučili su da stave tačku na brak dug 25 godina, što je potvrdio sam gradonačelnik Kijeva u intervjuu za ukrajinski Babel.

Odluku da se razvedu doneli su zajednički, s obzirom da par godinama živi na dve adrese - odnosno, u dve države.

"Odlučili smo da to i zvanično potvrdimo. Bila je to obostrana želja. Još uvek smo u dobrim odnosima, poštujemo se, deca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su odrasla, a život ide dalje. Već dugi niz godina imamo različite interese i živote", rekao je Vitalij i zaključio.

"Moje srce je okupirano samo Kijevom, kako da ne volim moj Kijev?"

A post shared by Віталій Кличко (@vitaliyklitschko)

Inače, Vitalij je brat Vladimira Klička i oni su dobro poznati tamnošnjoj javnosti zahvaljujući bokserskim takmičenjima koja su im donela ogromnu slavu. Iako su milioneri i lako su mogli da se povuku i sklone iz zemlje, ostali su da brane Ukrajinu i da se bore u prvim redovima.

Inače, Vitalij i Natalia bili su u braku od 1996. godine, a zajedno su dobili 21-godišnjeg Jegora-Danijela, 19-godišnju ćerku Elizabet-Viktoriju, te 16-godišnjeg sina Maksa. A dok je bivši bokser u Kijevu, ona živi u Nemačkoj i i radi na muzičkoj karijeri te je posvećena dobrotvornom radu čiji su fokus deca.

Natalija ima Instagram profil koji prati više od 4.000 ljudi, a ne deli fotografije supruga niti njihove dece. Više puta su strani mediji pisali da se par razvodi jer im je teško održavati svoj brak na daljinu.

Najmlađi sin Maks pohađa školu u Velikoj Britaniji, dok ćerka Elizabet studira psihologiju u Holandiji. Najstariji Jegor je završio osnovne studije poslovnog menadžmenta i upisao postdiplomske studije.

Inače, bivši bokser je svojevremeno rekao da je deci objasnio da moraju da ograniče korišćenje društvenih mreža, da paze šta dele i da koriste nadimke zbog posla kojim se bavi.

Jednom je priznao i da zaboravlja godišnjice braka, te da se on i njegova supruga Natalija viđaju nekoliko puta godišnje, ali je naglasio da su povezani na važnijem, duhovnom nivou.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.