U 8 uveče mi je rekao da krenem da se pakujem... Glumica Mirka Vasiljević progovorila o BRAKU sa Vujadinom

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 18:02

"U 8 uveče mi je rekao da krenem da se pakujem..." Glumica Mirka Vasiljević progovorila o BRAKU sa Vujadinom

Turbolentno!

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić nedavno su sa decom sa Kipra došli u Beograd, a u srpskoj prestonici će boraviti do maja.

Porodica se, potom, seli u Ljubljanu, gde fudbaler ima novi profesionalni angažman.

- Ja se osećam kao da sam u Diznilendu. Došla sam sa Kipra, gde smo izlazili uz sms poruku. Smeli smo da budemo 3 sata napolju, maske preko nosa. Kazne su ozbiljne, ništa nije radilo osim marketa. Selidba je bila tokom noći, to je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prošle nedelje.

A post shared by Portal Telegraf.rs/JETSET (@telegraf_jetset)

- On je dobio ugovor u Ljubljani. U 8 uveče mi je rekao da krenem da se pakujem. Nisam znala šta da krenem, do 6 ujutru smo se spakovali u 15 kofera i krenuli za Beograd, sad je neko novo životno poglavlje do maja - rekla je Mirka u emisiji "Šok Tok".

A post shared by mirka vasiljevic (@mirkavasiljevicofficial)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.