Tvrde da je NAJLEPŠA PRIRODNA ŽENA u regionu, a sad je SRUŠILA INSTAGRAM brutalnom haljinom koja samo ŠTO NE POPUCA PO ŠAVOVIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 20:13

Tvrde da je NAJLEPŠA PRIRODNA ŽENA u regionu, a sad je SRUŠILA INSTAGRAM brutalnom haljinom koja samo ŠTO NE POPUCA PO ŠAVOVIMA

"Ne osećamo se dovoljno dobro u svojoj koži. Sram nas je ponekad..."

Hrvatska pevačica Lana Jurčević važi za jednu od najatrktivnijih dama u regionu, a publika je posebno voli jer je u potpunosti prirodna i ne libi se da pokaže svoje mane.

Ona je tako pre nekoliko meseci digla prašinu podelivši fotografiju u bikiniju na kojoj hrabro pokazuje svoj celulit i priznaje da se ugojila, pobravši aplauze i veliku podršku.

A post shared by La Lana (@lalana) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on Aug 4, 2020 at 4:25am PDT

- U svetu gde su savršenosti bile neophodne za uspeh, verujem da su nesavršenosti upravo ono što nas čini stvarnima i bliskim vama koji čitate. Svoj fizički izgled sam stavila na sporedno mesto, priroritete dala nekim drugim stvarima. Više sam se posvetila poslu, stvaranju i kreativnosti, nego "peglanju" nedostataka... Ne osećamo se dovoljno dobro u svojoj koži. Sram nas je ponekad. A nekad i često. Možda smo realne u proceni, možda nismo, ali hej, ipak je to moja koža. Jedina koju imam - napisala je ona tada između ostalog.

Od tada ova 35-godišnjakinja neprekidno radi na tome da svim ženama pokaže da su lepe kakve jesu i uči nas da prihvatimo sebe.

Nedavno je ponovo oduševila publiku fotografijom na kojoj pozira u uskoj crvenoj haljini sa dubokim šlicem u kojoj se ocrtava "šlaufić", ali Lana ipak zrači samopouzdanjem i izgleda senzacionalno.

🌹

A post shared by La Lana (@lalana) on Oct 22, 2020 at 1:46am PDT

Pevačica je pobrala brojne komplimente u ovom sjajnom izdanju u kom je istakla svoj dekolte i prirodnu lepotu sa vrlo diskretnom šminkom i jednostavnom frizurom.

"Lepotica", "Predivna si", "U svemiru nema ništa bolje od lepe žene", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila.

Za više fotografija, pogledajte galeriju:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.