Tuga i BRIGA u vezi BLISKE OSOBE, pad imuniteta - Astrološkinja otkrila šta nam JOŠ donosi Mesec u znaku Riba

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2023, 16:21

Tuga i BRIGA u vezi BLISKE OSOBE, pad imuniteta - Astrološkinja otkrila šta nam JOŠ donosi Mesec u znaku Riba

Astrološkinja Jasmina Mitrović otkrila koje sve aspekte možemo očekivati danas i kako će uticati na našu svakodnevnicu.

- Od danas Mesec će biti u znaku Riba što će doneti usporenost, melanholiju i pospanost. Baš ovog dana potrebno je obavljati zadatke precizno i na vreme, a vama će faliti fokusa i koncentracije.

Dan donosi dosta različitih tema. Od pada imuniteta i volje, briga i tuge u vezi neke bliske osobe, do planiranja dalekog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << putovanja ili kretanje na isti. Intuicija je naglašena pa je dobro pratiti osećaj i razvijati svoju kreativnu stranu.

Prijaće vam osama i mirniji tempo. Idealno je za odmor i više sna. Ukoliko morate da radite potrudite se da ne nametnete više obaveza i bavite se kretivnijim aspektom posla.

Sunce u trigonu sa Saturnom donosi aktivaciju dugoročnih planova i projekata. Iskoristite ga posebno ako ima veze sa finasijama, zajedničkim ulaganjima i inostranstvom - rekla je astrološkinja Jasmina Mitrović za portal Srbija Danas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.