Trik kako da OPERETE PROZOR BEZ HEMIJSKIH SREDSTAVA i deterdženta: Staklo će se sijati kao kristal

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 17:54

Trik kako da OPERETE PROZOR BEZ HEMIJSKIH SREDSTAVA i deterdženta: Staklo će se sijati kao kristal

Mnogima ovo predsatvlja problem, a tajna se krije u jednoj kesici.

Sofi Hinčlajf je napravila brend od svog imena zahvaljujući deljenju domišljatih saveta za domaćice. Njen Instagram nalog broji skoro 4 miliona pratilaca među kojima ima i onih koji sada sami dele savete i otkrivaju cake u čišćenju doma koje predstavlja pravu noćnu moru pored poslovnih obaveza i ubrzanog tempa života.

Jedna od fanova gospođe Hinč, objavila je vrlo interesantan način >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << besprekornog pranja prozora. Naime, koristila je neobičan proizvod za ovu namenu koji ne bi nikome mogao da padne na pamet.

– Verujete li da mi je vrećica čaja olakšala život kod kućnih poslova? – napisala je ona.

Žena je na Fejsbuku podelila fotografije pre i posle.

Prethodna fotografija pokazala je prljave prozore na kojima se nakupilo puno prljavštine. Druge fotografije pokazale su vrata i prozore koji su bili besprekorni, i tako čisti, da je u njima mogla videti svoj odraz.

Usledile su salve komentara i pitanja kako je uspela to:

– Nije mi prva stvar koja mi pada na pamet kada želim da očistim prozore, ali moraću da probam, rezultati izgledaju neverovatno – napisala je jedna žena, dok su se drugi nadovezali pitanjem:

– Kako to, pobogu, funkcioniše, koje ste vrećice čaja koristili?

Žena je objasnila da je sve što je uradila ulila vrećicu čaja u vrelu vodu i ostavila da se ohladi pet minuta. Zatim je tečnost prebacila u bočicu sa raspršivačem i pustila je da se potpuno ohladi, a zatim ga je pošpricala po prozorima i obrisala kuhinjskim ubrusom.

Ljubitelji čišćenja bili su oduševljeni ovim otkrićem, a neki su nastavljali sa usavršavanjem ovog „patenta“ dodajući smese poput male količine detrdženta, pa i odabir odgovarajuće krpe za uklanjanje nečistoće. Sve je do improvizacije i nadogradnje ideja.

U nastavku možete pogledati video kako to izgleda u praksi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.