Tri stvari koje Pamela Anderson koristi za negu lica: Šminku je odbacila, sad samo prirodno

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 22:12

Tri stvari koje Pamela Anderson koristi za negu lica: Šminku je odbacila, sad samo prirodno

Čuvena "čuvarka plaže" promoviše prirodan izgled u 57. godini, a evo u čemu je njena tajna.

Čuvenu seks-bombu Pamelu Anderson u poslednje vreme sve češće viđamo bez šminke, jer glumica sada promoviše prirodan izgled. Fanovi su je u tome podržali i oduševljeni su njenim prirodnim izgledom u šestoj deceniji, ali ima i onih koji joj zameraju što se na glamuroznim događajima pojavljuje bez šminke.

Na to je odgovorila tako što je rekla da lice bez šminke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za nju predstavlja slobodu i olakšanje, te da se nikada nije osećala srećnijom u svojoj koži kao sada.

Nedavno je slavna plavuša u svom blogu "A Gentle Regime" (Nežni režim) otkrila kako neguje svoje lice - i rutina je jednostavna.

Pamela je izbacila previše komplikovane proizvode, ne provodi više puno vremena nad lavaboom da bi negovala kožu i ima samo nekoliko omiljenih proizvoda.

"Stavljam stvari na vidno mesto i onda ih koristim. Sprej za hidrataciju s mirisom ruže mi stoji u frižideru, pa ga koristim svaki put kad otvorim frižider. Balzam za usne nosim u torbi i nanosim ga tokom celog dana, naročito zimi", objasnila je glumica.

Osim navedenog, za negu lica koristi i domaće ulje od šipka za koje kaže da ga nanosi bez obzira na to da li koristi kozmetiku tog dana ili ne. "Stoji na kozmetičkom stoliću i stavljam ga pre nanošenja šminke ili samo kao šminku nekim danima."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.