Tri neodoljiva letnja trenda

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jun.2010, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri neodoljiva letnja trenda

U sezoni u kojoj dominiraju slatke pastelne nijanse i romantične tkanine dizajneri su ponudili modne dodatke koji razbijaju šablon - naučno fantastične ukrase od prozirne plastike i vrećaste ruksake.

Manje je više ove se sezone odnosi na pete! Na reviji modne kuće Chloe iznedrili su nove pete - tek toliko da se razmećete u kombinaciji s lepom haljinom. Istom trendu priklonili su se i Stella McCartney, Missoni i Marni s impresivnim aseksualnijim dizajnom. Marc Jacobs i Calvin >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Klein svoje su niske pete osmislili inspirisani japanskim gejšama i postigli nemoguće - najudobnije pete za hodanje.

Naučna fantastika i plastika ovog leta se rabe bez ograničenja - od prozirnih torbica do šašavih prozračnih dodataka na sandalama. Prada, Michael Kors i Fendi prozirnom plastikom su ukrasili letnju obuću, a prozirne torbice na reviji modnih kuća Prada i Burberry ne skrivaju ništa od izloženog sadržaja. Plastični nakit? Svakako!

Vrećasti ruksaci

Ruksak na leđa ove sezone nije zamišljen za prirodu - već za modne prestolnice. A nisu ni profinjeni. Vrećasti i grubi ruksaci daju divlju crtu sezoni u kojoj dominiraju pastelne nijanse i romantični retro detalji. DKNY ukrasila ih je kožnim detaljima, dok je Missoni ponudio verziju za odrasle urbane avanturiste.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.