Tri najvrelije seksi scene u 2013. (18+)

Izvor: NaDlanu.com, 09.Dec.2013, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri najvrelije seksi scene u 2013. (18+)

Popularni sajt Mr. Skin, čija je tematika obnaženost i seksepil, objavljuje listu najupečatljivijih seksi scena. Ovo je njihov izbor za 2013. godinu.

1. Léa Seydoux, Adèle Exarchopoulos, "Blue is the Warmest Colour""Plava je najtoplija boja" priznatog francuskog reditelja Abdelatifa Kečičea je pobrao najbolje kritike u Kanu, a scena sa Leom i Adel je zasluženo izbila na sam vrh liste scena golotinje slavnih ličnosti u 2013. godini.2. Rosario Dawson, "Trance"Potpuna golotinja velikih >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << filmskih zvezda je vrlo retka stvar, ali izgleda da je Rosario dolučila da to promeni, pa se u filmu "Trance" nije postidela nijednog svog aduta, kojih ima i na pretek. 3. Ivana Milićević, "Banshee"Naš top model Ivana Miličević prvi put se ove godine pojavila gola pred kamerama i to u američkoj seriji "Banshee". Njeno savršeno telo nije prošlo nezapaženo, pa je zato i izbila na treće mesto ove liste.Pogledajte OVDE seksi scenu iz serije. Izvor: Žena

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.