Trenirajte sa personalnim trenerom – potpuno besplatno!

Izvor: Savršena.com, 13.Jan.2017, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trenirajte sa personalnim trenerom – potpuno besplatno!

(foto: core-personaltraining.com)

Ako mučite muku sa viškom kilograma, imamo dobre vesti za vas!
Fitnes trener i autorka bloga ICanLiftThis, Ivy Conniving, nedavno je najavila jedan jako interesantan projekat – ideja je bila da okupi 12 ljudi kojima će tokom 2 meseca pružiti kompletan i individualizovan plan treninga u teretani i smernice koje se tiču ishrane i oporavka – i to potpuno besplatno!
Da li si ti kandidat za ovaj projekat? Kandidati >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << bi trebalo da ispunjavaju sledeća tri kriterijuma:
imaju između 20 i 40 godina imaju višak od 5-10 kg imaju iskustva u radu sa težinama u teretani Šta dobijaš? program full body treninga, 3x nedeljno svakodnevne konsultacije na FB grupi. Pored odgovora na tvoja eventualna pitanja, biće dosta zanimljivog sadržaja i linkova tokom treninga i u slučaju hitnosti, konsultacije preko Vibera. pristup dvonedeljnim webinarima o treningu i ishrani Kako se prijaviti? Ako ipunjavaš gore navedene kriterijume i želiš da postaneš deo ovog projekta, neophodno je da popuniš upitnike koje možeš pronaći na ovom LINKU i da ih popunjene pošalješ na e-mail adresu ivy.conniving@yahoo.com .
Za više informacija o ovom projektu kliknite na LINK.

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.