Izvor: B92, 26.Jul.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trendi: Atraktivan i popularan nakit za kosu

Ženstveni modni dodaci za kosu vratili su se u velikom stilu na modnu scenu, preovlađuju detalji u boho stilu, sa cvećem i cirkonima. S njima možete lako da imate savršenu letnju frizuru.

Ukrasi na kosi često su efektniji od ogrlica, narukvica i minđuša, jer unose notu glamura u stajling. Obožavale su ih legendarne holivudske glumice, a danas ih nose mnoge poznate dame, od Kejt Midlton do Kare Delevinj.

Ženstveni modni dodaci vratili su se u velikom stilu na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << modnu scenu, preovlađuju detalji u boho stilu, sa cvećem i cirkonima. S njima možete lako da imate savršenu letnju frizuru, a da ne posetite frizera.

Za ljubitelje elegancije, tu je nakit za kosu u stilu 50-ih godina prošlog veka, sa čipkom i ekscentričnim perjem.

Izvor: Novosti

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.