Treća sreća: Krisi Tajgen objavila da je trudna, i to na neobičan način VIDEO

Izvor: B92, 14.Avg.2020, 11:12

Treća sreća: Krisi Tajgen objavila da je trudna, i to na neobičan način VIDEO

Pevač Džon Ledžend i Krisi Tajgen očekuju treće dete zajedno i te vesti su najavili u novom muzičkom spotu ovog muzičara.

Par već ima dvoje dece, kćerku Lunu i sina Majlsa i spremni su da još jednom prošire svoju porodicu.

Spot za pesmu "Wild", koji je objavljen prikazuje par kako uživa na plaži i razmenjuje nežnosti.

Međutim, tek na kraju se kamera spušta kako bi pokazala kako manekenka dodiruje svoj stomak.

U nežnom spotu se prikazuje i cela porodica kako hoda po pesku, a obožavatelji su brzo čestitali ovom paru lepe novosti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krisi Tigen i Džon Ledžend očekuju treće dete: Manekenka pokazala stomak!

Izvor: Story, 14.Avg.2020

Bivša manekenka Krisi Tigen i Džon Ledžend očekuju treće dete. Nakon estetske operacije vađenja silikona, Krisi je ponovo spremna za nove izazove. Krisi Tigen i Džon Ledžend presrećni su zbog lepih vesti, a zgodna manekenka na svom „Tviter“ nalogu objavila je i snimak trudničkog stomačića....

Nastavak na Story...

Jedan od najpopularnijih parova na svetu ČEKA TREĆE DETE: Na nesvakidašnji način saopštili lepe vesti i obradovali mnoge

Izvor: Blic, 14.Avg.2020

Pevač Džon Ledžend i njegova supruga manekenka Krisi Tajgen na nesvakidašnji način podelili su vest da će uskoro dobiti treće dete.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.