Trebalo je 450 sati za ovu božanstvenu kreaciju, a samo je ona mogla da je ponese FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 10:34

Trebalo je 450 sati za ovu božanstvenu kreaciju, a samo je ona mogla da je ponese FOTO/VIDEO

Sinoć je održana 77. dodela "BAFTA" nagrada, ali i defile poznatih zvezda na crvenom tepihu - a među njima je bila i ona, glumica Ema Stoun.

Ema je bila jedna od dobitnica gorepomenute nagrade za glavnu ulogu u filmu "Poor things", a sreću sbog dodele nije krila na crvenom tepihu.

Veliku pažnju šire javnosti privukla je i njena toaleta koju potpisuje francuski modni dizajner Nikola Gekjer, ujedno i kreativni direktor kuće "Luj Viton".

Kako prenosi magazin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Vog", Gekjeru je trebalo 450 sati kako bi detalje na haljini doveo do perfekcije, a Emi Stoun jedno veče da pokaže ovu božanstvenu kreaciju svetu.

Celokupno izdanje na crvenom tepihu upotpunila je jednostavnom oglicom i minđušama, ali i crvenim karminom u nešto blažim tonovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.