Travar Mirko sa Jelice ima LEK ZA POTENCIJU, a za MAMURLUK preporučuje čaj od OVE BILJKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 15:38

Travar Mirko sa Jelice ima LEK ZA POTENCIJU, a za MAMURLUK preporučuje čaj od OVE BILJKE

Mirko ima dugogodišnje iskustvo u lečenju travama.

Lečenje travama i biljem zastupljeno je u narodu hiljadama godina unazad. Ipak, pojedini i dan danas koriste različite travke za rešavanje pojedinih zdravstvenih problema.

Jedan od njih je i Mirko Milinković, travar iz Čačka koji godinama skuplja različite biljke na pobrđima planine Jelice.

Između ostalih, travar Mirko je u planinskim predelima pronašao i biljku napnikur, koja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako kaže uspešno leči probleme sa potencijom.

- Ovo je blagoslovena biljka bolja i od vijagre, a u narodu se još zove i skočko. Može da se koristi kao jelo ili kao čaj. Provereno daje snagu, smiruje, podiže raspoloženje i još po nešto. Semenoj tečnosti daje bolji kvalitet i rešava probleme koji su česti u današnje vreme - otkrio je Mirko za RINU.

Pored travke za potenciju, koji služi kao prirodna vijagra, Mirko je pronašao i biljku zečiji trn, koja je odličan lek kada nastupi mamurluk kao posledica prekomernog pića. Pored zečijeg trna, Mirko spominje i biljku šuljevaru, koja je dobra za lečenje, kako joj sam naziv kaže - šuljeva.

- Gardaševina ili zečijji trn koristi se nakon pijanstva. Kad se prepije valja skuvati čaj od njenog korena i pomoću njega se izbacuju sve štetene materije iz organizma. Ova biljka dobra je i za bubrege, jer reševa problem kamena i peska. Ukoliko se čaj redovno pije duži vremenski period, sve to odlazi kao rukom odnešeno - objašnjava Mirko za RINU.

Građani zapadne Srbije se smatraju srećnijim, a meštani Dragačeva, koje se nalazi ispod planine Jelice, imaju manju stopu razvoda, te su poznati po dugovečniji brakovima, prenosi RINA. Iz priče je jasno zaključiti da Mirkova biljka napikur, i te kako deluje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.