Totalno RASULO - Loš FOTOŠOP dodatno podstakao SUMNJE o LOŠEM ZDRAVLJU Kejt Midlton, čak i smrt, a stigle i NOVE INFORMACIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 14:34

Totalno RASULO - Loš FOTOŠOP dodatno podstakao SUMNJE o LOŠEM ZDRAVLJU Kejt Midlton, čak i smrt, a stigle i NOVE INFORMACIJE

Princeza od Velsa prouzrokovala buru reakcija objavljivanjem evidentno loše editovane fotografije.

Objavljivanjem fotografije uoči Dana majki, Kejt Midlton je pokrenula lavinu komentara u javnosti i na društvenim mrežama zbog očiglednog editovanja objavljene fotografije.

Dugo se spekuliše o stvarnom zdravstvenom stanju princeze od Velsa, Kejt Midlton, a kraljevska porodica svojim postupcima dodatno potkrepljuje sumnje koje su se javile širom britanske javnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Nakon mnogobrojnih komentara i optužbi na račun objavljene slike, Kejt se oglasila putem svog Tviter naloga na kom je priznala da je slika izmenjena. Loše editovanje je nazvala svojom greškom koja joj se podvukla kao neiskusnom fotografu. Kejt je priznala da se "zaigrala" prilikom obrade fotografije i da je njeno neumeće u toj oblasti izazvalo mnogobrojna nagađanja o njenom zdravlju, čak i SMRTI.

Nakon što je čak šest globalnih agencija za slike potvrdilo da se radi o manipulaciji fotografijom, Kejt je osetila potrebu da se javno izvini za brigu koju je prouzrokovala kraljevska porodica objavljivanjem pomenute fotografije. Prema njihovim rečima, kako navode britanski mediji, slika je trebalo da predstavlja nežan, porodični trenutak, kao i vid neformalnog obraćanja princeze, s obzirom da je fotografijom poželela srećan Dan majki svim svojim pratiocima.

Na objavljenoj fotografije pronađeno je više od 15 uočljivih nepravilnosti.

Neodgovarajuć položaj prstiju princa Luisa, neprirodna praznina između šake i ostatka ruke princeze Šarlot, kao i blurovana ruka princeze Kejt samo su neke od očiglednih nepravilnosti na fotografiji. Mnogi smatraju da je ovaj postupak dodatno urušio poverenje javnosti prema informacijama koje dobijaju iz palate.

U ponedeljak je Kejt VIĐENA na zadnjem sedištu automobila sa svojim suprugom pre nego što je otputovao za London radi obavljanja svojih javnih zaduženja. Kejt mu se nije pridružila na ovom putu, kako se pretpostavlja, iz opravdanih razloga - ličnih sastanaka kao i oporavka.

Spekulacije o zdravlju Kejt Midlton traju od 16. januara, kada je princeza imala operaciju abdomena.

Kensingtonska palata je potvrdila da je Kejt prethodnog dana primljena u londonsku kliniku u Merilebonu. Takođe je objavljeno da je operacija bila uspešna i da, iz razloga privatnosti i mira koji su svakom pacijentu potrebni tokom oporavka, neće biti objavljivanja dodatnih informacija.

Veruju da će se Kejt vratiti svim svojim dužnostima do Uskrsa.

U međuvremenu su se javila razna nagađanja.

Neki su navodili da je imala estetsku operaciju zadnjice, a neki da je čak bila i u komi. Mnogi tvrde da se na fotografijama koje su objavljene nakon princezine operacije uopšte ne nalazi Kejt Midlton već neko drugi.

Celu priču na društvenim mrežama prati haštag "Where IsKate Middleton" koji dodatno potpiruje sumnje o lošem stanju ili mogućnoj smrti princeze.

Srbija Danas/MailOnline

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.