Torbe od slame

Izvor: S media, 25.Jul.2010, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Torbe od slame

I ove sezone pojavili su se modeli maštovitog dizajna, jarkih boja, sa cvećem, leptirićima, perlama, voćem, mašnama, školjkama...

Slamnate torbe jedan su od najpoželjnijih detalja u ovo doba godine. Verovatno zbog toga što pristaju mnogim letnjim odevnim kombinacijama. Ali, i zato što sa torbom od slame ne možete da pogrešite, za koju god priliku da je izaberete.

I ove sezone pojavili su se modeli maštovitog dizajna, jarkih boja, sa cvećem, leptirićima, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << perlama, voćem, mašnama, školjkama...

I oblici su raznovrsni, od onih manjih, valjkastih, do većih klasičnih i modela modernijeg dizajna.

Večnim romantičarkama stilisti predlažu torbe ukrašene mašnom ili motivima iz prirode, damama koje naginju klasičnom i elegantnom odevanju savršeno pristaju jednostavni modeli upotpunjeni kožom ili metalnim detaljima, a ako ste, pak, pristalica sportskog odevanja birajte klasične oblike u prirodnim bojama.

Ovog leta poseban akcenat stilisti stavljaju na torbe od slame prošarane jarkim bojama i upadljivim ukrasima, koje savršeno pristaju hipi stilu.

Izvor: Novosti.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.