Top 4 saveta fatalnih zavodnica

Izvor: NaDlanu.com, 19.Sep.2012, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top 4 saveta fatalnih zavodnica

Naučno je dokazano da muškarci generalno više vole žene u crvenom, bez obzira na to da li su crnke, plavuše ili brinete.

CRVENO JE BOJA LJUBAVIAko želite da postanete fatalna zavodnica - obucite nešto crveno. Žena u crvenom je neuporedivo više seksi od podjednako atraktivne žene u beloj, zelenoj, sivoj ili plavoj odeći. Šanse da vas muškarac pozove da izađete su čak 56 odsto veće ako obučete nešto crveno nego plavo.PAZITE NA DRŽANJEVažno je da odeću nosite sa stilom, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << pa poradite na držanju tela koje, da bi bilo seksi, mora biti opušteno, ali uspravno. Ugledajte se na plesače i sportiste i uspostavite sklad između bokova i ramena koja ne smeu biti spuštena ni pogrbljena.UMERENO SA PARFEMOMKad nanosite parfem, budite umereni i nanesite samo nekoliko kapi. Trik je u tome da vam se muškarac mora približiti da bi osetio vaš miris, čime mu već na početku postajete mnogo zavodljiviji. Parfem nanesite na strateške tačke - iza uva, samo jedanput na dan, a toaletnu vodicu poprskajte ispred sebe pa potom prođite kroz mirisni oblak.ISTAKNITE OČI I USNEMuškarce mnogo više privlače našminkane žene, a kao pravi magnet deluje kontrast između tamno našminkanih očiju i usana i svetle puti. Izvor: Žena.Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.