Tom Kruz se sprema za četvrti brak? Ne odvaja se od 25 godina mlađe fatalne Ruskinje FOTO

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 19:02

Tom Kruz se sprema za četvrti brak? Ne odvaja se od 25 godina mlađe fatalne Ruskinje FOTO

Vest da je Tom Kruz u vezi sa 25 godina mlađom ruskom bogatašicom iznenadila je širu javnost, a nove informacije sugerišu da bi glumac mogao da upliva u bračne vode po četvrti put.

Podsetimo, Kruz je prošle godine primećen u društvu ruske bogatašice Elsine Kerove na jednoj prestižnoj zabavi u Londonu.

Izvor je tada izjavio za strane medije da se Elsa i Tom nisu razdvajali tokom cele večeri, te da je glumac "opsednut njome".

Teška noć >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za Toma Kruza, moraće da osveži botoks na licu FOTO

"Bili su nerazdvojni, očigledno su par. Činilo se da je opsednut njome", rekao je za "Dejli mejl" neimenovani izvor, koji je, takođe, bio jedan od zvanica.

No, stvari su počele da se zahuktavaju, a javnost je počela da pravi spekulacije o potencijalnom venčanju Toma Kruza i fatalne Ruskinje...

Sada je izvor blizak glumcu za strane medije rekao da su njih dvoje veoma oprezni, te da sve više vremena provode zajedno....

"U krugu njenih prijatelja zna se da su ona i Tom u vezi. Poslednjih nekoliko nedelja mnogo su se zbližili ali paze da ih ne fotografišu zajedno jer žele da sačuvaju svoju privatnost. Tom je prespavao u njenom stanu, koji je, kao što možete da zamislite, vrlo lepo mesto. Uživaju u zajedničkom druženju i uprkos svom bogatstvu rade dosta stvari koje rade normalni parovi", rekao je izvor.

Inače, Kruz je bio u braku sa Mimi Rodžers, pa sa Nikol Kimdan i na kraju s Kejti Holms.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.