Tom Brejdi i Kim Kardašijan u vezi? Istina izašla na videlo VIDEO

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 17:17

Tom Brejdi i Kim Kardašijan u vezi? Istina izašla na videlo VIDEO

Već nekoliko dana kruže glasine da je legenda američkog fudbala Tom Brejdi u emotivnoj vezi sa rijaliti zvezdom Kim Kardašijan. Ova vest je iznenadila mnoge, a strani portal "E News" je sada otkrio pravu istinu iza ovih navoda.

"Imaju zajedničke prijatelje i biznis partere, ali nisu u vezi", izvor blizak pomenutom portalu je izjavio, te dodao:

"Kim je trenutno fokusirana na svoju decu, biznis i studije prava. Takođe, priprema se za seriju Američka horor priča, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja počinje sa snimanjem sledećeg meseca", zaključuje izvor kada je reč o Kim Kardašijan.

Što se tiče Brejdija, neimenovani izvor je za magazin "People", takođe, negirao glasine da su rijaliti zvezda i čuveni sportista u emotivnoj vezi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.