Toliko sam PLASTIČAN da se neću raspasti ni za 100 GODINA: Džastin danas izgleda kao ŽIVI KEN, potrošio preko MLION i zamalo UMRO, ali ne planira da STANE

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 14:54

"Toliko sam PLASTIČAN da se neću raspasti ni za 100 GODINA": Džastin danas izgleda kao ŽIVI KEN, potrošio preko MLION i zamalo UMRO, ali ne planira da STANE

Operacije su postale njegova droga

Kada su u pitanju plastične intervencije, mišljenja su podeljena. Iako će mnogi biti saglasni da su sitne izmene potpuno okej, te da ne postoji ništa loše u tome što želite da promenite ono što vas frustrira i što ne volite na sebi, neka granica bi ipak morala da postoji. Nažalost, postoje i oni koji su sa promenama otišli toliko daleko da ih ni rođena porodica više ne prepoznaje.

Idealan primer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovoj tvrdnji je Džastin Džedlika, mladić koji je postao svetski poznat pod nadimkom "živi Ken", a koji je prvu intervenciju imao sa 18 godina. Danas, sa 42 godine, on izgleda "zamrznut" u vremenu, a njegov lik nije se promenio od dvadesetih.

Do sada je imao preko 1.000 intervencija, i ne namerava da sa istima prekine u skorije vreme, iako se u nekoliko navrata našao i u smrtnoj opasnosti. Kako je i sam istakao, za njega je to vid umetnosti, i način da ispolji kreativnost.

Kada sam bio mlađi, nije mi se sviđao nos, mislio sam da je prevelik te sam već sa 14 godina znao da nešto želim da promenim - izjavio je jednom prilikom. Ali Džastin nije promenio samo nos. Izmenio je SVE!

Uostalom, pogledajte kako je nekad izgledao:

Nebrojeno puta je isticao da su mu idoli Majkl Džekson, pokojna Džoan Rivers i Doli Parton, koji su poznati po tome da su svoj izgled menjali kako su postali poznati.

Mnogi su se pitali i odakle ovom mladiću novac za tolike intervencije koje su poprilično skupe. Međutim, poslednjih godina, Džastin se bavi "projektovanjem" implanata. Naime, sve je krenulo kao ideja pre nekoliko godina kada je poželeo da ima definisanije mišiće.

I sam je priznao da nije fan teretane, pa su se implanti učinili kao dobro rešenje. Dizajnirao je prvi, i pronašao ljude koji to mogu da naprave od sigurnih materijala. Odatle je sve krenulo.

Njegove "pronalaske" koristio je i drugi "Ken", Rodrigo Alves, koji je na taj način definisao "pločice" na stomaku, ali i "dopunio" bicepse.

Međutim, Rodrigo je sve implante uklonio nakon operacije promene pola, te se sada trudi da lice i telo hirurškim intervencijama transformiše u žensko.

A post shared by Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Kada je u pitanju Džastin, priznao je da je oduvek imao strast prema operacijama. Smetalo mu je što je društveno prihvatljivo kad to rade žene, ali ne i kada to rade muškarci.

To je bilo veoma važno za mene, oduvek sam bio skroman. Nisam želeo stvari koje su moji prijatelji hteli. Oni su želeli nove automobile, stereo uređaje i trošili su novac na odeću. Umesto toga, ja sam se odlučio za plastične operacije - izjavio je Džastin Džedlika.

On je i priznao da bi danas radije bio mrtav nego da mu zabrane plastične operacije, kao i da je "već sada toliko plastičan da se neće raspasti ni za 100 godina". 

Do sada je korigovao usne, nos, vilicu, očne kapke, jagodice, mišiće na rukama i stomaku, kao i na listovima nogu, podizao je zadnjicu i slično, a redovan je na tretmanima botoksa i zatezao je lice nekoliko puta.

Inače, s obzirom da Džedlika nakon svih intervencija zaista nalikuje lutki Kenu, on je nedavno i angažovan za Todrikov spot koji je imao Barbie temu, a u kojem je Džastin bio kao "riba u vodi".

A post shared by Justin Jedlica (@justinjedlica)

Džedlika je u nedavnom intervjuu priznao da planira još neke intervencije, te da sebe smatra inovatorom. Iako je potrošio preko milion dolara na intervenincije, ne planira da stane, a jedna od najopasnijih koju je uradio i koja je umalo mogla da se završi kobno je uklanjanje vena sa čela. Rizikovao je da trajno ostane slep, ali srećom, ipak se na kraju sve dobro završilo.

A post shared by Justin Jedlica (@justinjedlica)

S obzirom da većina američkih hirurga ne želi da riskira sa ovakvim, često nedovoljno istraženim intervencijama, Džastin "pomoć" često traži u inostranstvu, i zemljama poput Meksika, Južne Koreje i Japana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.