Toliko potresno i tužno... Žena snimala supruga dok umire od neizlečive bolesti - Ležim pored njega ceo dan i gledam ga

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 11:53

Toliko potresno i tužno... Žena snimala supruga dok umire od neizlečive bolesti - "Ležim pored njega ceo dan i gledam ga"

Oprostila se od njega kako dolikuje...

Sa nastankom društvenih mreža svima nam je postao dostupan najrazličitiji mogući sadržaj, međutim, neretko ljudi, prema mišljenju većine, ne umeju da zadrže za sebe ni onu najveću intimu.

Na Tiktoku poslednjih dana kruži srceparajući i pomalo uznemirujući sadržaj, koji je upravo zbog toga i privukao veliku pažnju korisnika mreža.

Naime, žena po imenu Kristina Dinardo, objavila je na svom Instagramu i Tiktoku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimak na kojem njen suprug umire... Kako je napisala, njenom mužu je otkriven tumor na mozgu, ali nažalost kasno, budući da je kancer već bio u teškom četvrtom stadijumu, te da su odmah nakon ovog stravičnog otkrića znali da neće poživeti dugo.

Kristina i njen suprug imaju troje dece, od kojih je najmlađe još uvek beba, a upravo to je bio razlog više da ova hrabra žena odluči da snimi svaki trenutak njegovih poslednjih dana.

Na snimcima se vidi kako leži pored svog supruga, čvrsto mu drži ruku i gleda ga pravo u oči, dok on koristi zadnji atom snage da svoje oči drži otvorenim.

- Ležim pored njega ceo dan. Držim ga za ruku i govorim mu da je u redu da ode, da ne brine za nas. Bićemo mi dobro. To je najteža stvar koju sam morala da uradim u svom životu. Njegove oči pune ljubavi i straha su gledale u moje, znajući da je došlo vreme da krene put raja. Nije želeo da nas napusti, mogu da kažem da je to i za njega bila najteža stvar u životu. Denova želja je bila da ja podelim naše putovanje, kako bismo inspirisali ostale koji vode istu borbu, kako bi ljudi cenili vreme koje imaju. Njegova poslednja želja bila je da naša porodica živi život i naše snove i bez njega. Rekao mi je da će izdržati do mog rođendana, ali da ako ne uspe, bolje mu je da ne živi više. Volim ga zbog toga što je poslednji put učinio i ovu stvar za mene - napisala je između ostalog ona.

- Ovo je nešto što ja nikada neću preboleti, ali ću polako učiti da živim sa tim. Čast mi je što sam bila njegova žena, majka njegove dece i što je bio deo mog života preko deset godina.

A post shared by 〰 krystina (@krystinadinardo)

Komentari se samo nižu, a svako ko je pogledao snimak završio je u suzama. Mnoge žene zahvalile su se Kristini što je podelila poslednje trenutke sa svojim suprugom, budući da mnoge od njih trenutno prolaze kroz isto.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.