Tikvice jačaju imunitet i poboljšavaju vid, a evo kako najbolje i najlakše da ih ispohujete - ne upijaju mnogo ulja

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 04:42

Tikvice jačaju imunitet i poboljšavaju vid, a evo kako najbolje i najlakše da ih ispohujete - ne upijaju mnogo ulja

Pohovane tikvice recepti

Pohovane tikvice su prava „slana poslastica” i ne verujemo da ih neko ne voli. Naš novi blog će vas sigurno obradovati, jer ne samo da ćete saznati kako se pohuju tikvice, već ćemo vas upoznati sa različitim receptima za pohovanje tikvica, čak i onima za pripremu pohovanih tikvica iz rerne, za one dame koje ne vole da se bave klasičnim pohovanjem, koje kasnije zahteva veliko spremanje kuhinje.

A sigurno će vas zanimati i koliko kalorija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sadrži ovaj specijalitet.

Ako ste odlučili da uživate u ovom jednostavnom prilogu, a na neki način delikatesu, nastavite da čitate naš tekst i pronađite ukusnu inspiraciju među više ponuđenih recepata.

Kako se pohuju tikvice?

Tikvice su idealno povrće za pohovanje i vrlo često se pripremaju na taj način, pa je to možda i razlog zašto postoji više načina kako se mogu pripremiti.

Ceo tekst pročitajte na tosamja.media

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.