The Balm Mery-Lou Manizer

Izvor: MrsFoxy.com, 30.Jul.2017, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Balm Mery-Lou Manizer

Guilty as charged! Mary-Lou je definitivno najlepši, najpopularniji hajlajt, šimer i senka na svetu! Verujem da ste već čuli za nju, ali ja moram posebno da je predstavim. Ukoliko se dvoumite oko toga da li vam je potrebana ili ne, pročitajte naredne redove.


TheBalm je relativno nov brend na tržištu. Nastao je 2004. godine kada je Marissa Shipman, pronalazač brenda theBalm, shvatila da joj je neophodno samo nekoliko proizvoda da bi izgledala fantastično. Počela je pripremom >> Pročitaj celu vest na sajtu MrsFoxy.com << kozmetike u sopstvenoj kuhinji. Osnovala je kompaniju, angažovala hemičara i veb dizajnera, počela da dodaje anti age sastojke, pigmente, mirise i brend je rođen. Svi theBalm proizvodi su cruelty-free i ne sadrže parabene. Brend je od pre nešto manje od godinu dana dostupan i na našem tržištu u Lilly lancu drogerija.









Po čemu je Mery-Lou toliko posebna?


Dolazi nam u simpatičnoj retro ambalaži, veoma jednostavnoj na prvi pogled, ali veoma kvalitetnoj. Ljubiteljke retro stila i zlatnog doba Holivuda joj sigurno neće odoleti. Meni se ambalaža posebno dopada pošto je malih dimenzija, lako staje u svaki neseser, što je zgodno za putovanja, lako se otvara i dobro se zatvara, što je meni posebno bitno. Kvalitet proizvoda je neprikosnoven. Ukoliko ste lude za hajlajtom sigurna da će te se složiti samnom.









Prvo i osnovno, Mery-Lou se ne truši, ali ni malo! Biću slobodna i reći ću da apsolutno mrzim hajlajtere, šimere i sve presovane proizvode koji se rasipaju. Budem sjajna kao disko kugla, i ja i sto za šminkanje, fiokice, neseser, pa čak i mačke. Drugo, proizvodi koji se lako rasipaju lako i završe na delovima lica na kojima ih ne želite, a to vam sa sa Mery-Lou sigurno neće desiti. Možete je koristiti kao hajlajt, šimer i senku za oči. U sebi ne sadrži šljokice, a pigmentovana je toliko da mislim da pigmentovanija ne može biti i traje beskonačno. Predivna biserno-šampanj boja do čisto zlatne boje, koja najviše zavisi od vašeg tena i količine nanetog proizvoda. Na dodir je svilenkasta i mekana tekstura, pravo uživanje. Ukoliko je nanesete u tankom do srednjem sloju, boja će biti biserno šampanj, a ako je nanesete u debljem sloju više će doći do izražaja zlatna nijansa. Ponovo, morate probati na svojoj koži, a to je i moguće pošto theBalm ima testere na svom stalku u Lilly drogerijama. Obavezno izadjite na dnevno svetlo, svetlo u Lilly-ju nije dobro za ocenu boje.









Mery-Lou koristila sam kao hajlajt i kao senku za oči. Bez hajlajta ne mogu da zamislim šminkanje, tako da je Mery-Lou sastavni deo moje svakodnevne make-up rutine. Kao senka za oči pokazala se fantastično, toliko je dobro pigmetovana da vam uopšte nije potrebna baza za senku. Traje bukvalno dok ne skinete šminku i ne uvlači se u bore na kapcima, ne bledi, ma ne mrda. Bazu za senku koristim redovno, baš da bih izbegla gore opisane senzacije, te sam se pošteno iznenadila kada sam u brzini zaboravila bazu i tokom dana primetila da mi sa Mary-Lou nije ni potrebna. Naravno, ukoliko imate masne kapke to je već druga priča, nemojte preskakati bazu u tom slučaju. 


Kao hajlajt, Mery-Lou je neprikosnovena ponovo ću reći. Volim hajlajtere koji se slažu uz sve verzije rumenila koje koristim, pošto je hajlajt jedan od proizvoda koji traju beskonačno dugo. Volim i hajlajt sa kojim mogu da manipulišem spram želje i potrebe. Za dnevnu varijantu nanesem tanji sloj na vrh jagodica, ispod samog luka obrva, u uglove očiju i mrvicu iznad usana. Kao i u priči za senku, ne bledi, ne gubi se boja, ne nestaje, ma ne mrda dok uveče ne skinem šminku. Dva sloja su dovoljna za večernju varijantu kada se Mary-Lou magično transformiše u šimer kojim možete naglasiti i ključne kosti, dekolte i druge delove tela. Vodim računa pri nanošenju, ali priznajem da umem i volim da preteram po nekad. Pazite da ne preterate! Mary-Lou je toliko pigmentovana da se veoma lako može desiti da preterate. Za nanošenje su najbolje mekane i rastresite četkice i nemojte da zaboravite da pre nanošenja otresete višak proizvoda. Nadograđuje se veoma lako, blenda još bolje, tako da - samo polako.









The Balm Mery-Lou Manizer je višenamenski proizvod koji možete koristiti svaki dan, čak i ukoliko ne volite preterano da se šminkate. Mery-Lou je proizvod koji daje tu neku dozu glamura u svakodnevnom, jednostavnom make-up-u koji se sastoji od podloge, rumenila, maskare i neutralnog ruža ili sjaja za usta. Nedavno, u jednoj konverzaciji, dotakli smo smo se teme preterivanja u make-up-u. Jedna pametna žena mi je rekla da preterivanje daje kontra efekat: "Ako se svakodnevno kompletno šminkaš, kada ćeš onda da zasijaš?" Tačno, tačno, tačno, ove reči urezale su mi se u pamćenje. Sa Mery-Lou ne možete da preterate ukoliko ga pažljivo nanosite. Zasijaćete taman onoliko koliko treba. Potaknuta pametnim rečima, za mene je Mery-Lou postao ono nešto zbog čega zasijam, čak i kada ne se ne osečam baš tako sjajno. Malo hajlajta mi uvek popravi raspoloženje. Ovo i jeste dobar trik, pošto sijamo kada smo srećni, a kada smo neraspoloženi, lice nam je nekako sivo, mat. Zato se, kada nanesemo hajlajt, odmah osećamo bolje. Kod mene pali, provereno!




Sastav:


MICA, ISOEICOSANE, POLYETHYLENE, BORON NITRIDE, POLYISOBUTENE, PTFE, SILICA, SYNTHETIC WAX, DIMETHICONE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDE (CI 77491). 




Zapremina:
8,5 g




Cena:
3.085 din.






Da li ste probale Mery-Lou i da li vam se dopada?


Da li volite hajlajtere, obožavate ih poput mene ili ih pak izbegavate?






Kiss,
Mrs Foxy


Nastavak na MrsFoxy.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MrsFoxy.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MrsFoxy.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.