Teraju me da ZATEGNEM LICE, a GRUDI MI SE SMANJILE Srpska pevačica drastično smršala, pa se suočila sa novim problemom

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 20:38

"Teraju me da ZATEGNEM LICE, a GRUDI MI SE SMANJILE" Srpska pevačica drastično smršala, pa se suočila sa novim problemom

Pevačica Jelena Lalović, poznatija po umetničkim imenom Jellena drastično je smršala uz pomoć dijete na kojoj je bila. Međutim, nakon gubitka kilograma ona se suočila sa novim problemom.

- Na dijetama sam raznim, stesala sam se, ali treba još jer imam naslage na stomaku... Najveći problem nastaje kada smršam, jer mi se i grudi smanje i nestanu. Čim se ugojim, i grudi mi porastu - priča Jellena i dodaje da je mnogi nagovaraju da ide na estetske operacije:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Stalno me teraju da zategnem lice, ali ja se i dalje trudim da sve što mogu uradim prirodnim putem. Imam problem - plašim se igle! Zato nisam ništa ubrizgavala u lice, ali bojim se da ću morati jednog dana da stisnem zube i zategnem se - rekla je ona za "Informer".

Inače, pevačica Jelena Lalović, poznatija kao Jellena, karijeru je započela krajem devedesetih godina kao pevačica "Koktel benda".

Nakon boravka u ovoj grupi Jelena je započela samostalnu karijeru, ali se nakon nekoliko godina sklonila sa scene iako je pevala s vremena na vreme.

Објава коју дели Jelena Lalovic (@jellena.official)

U međuvremenu se udala za oficira Komnena Lalovića, a pre toga se našla na funkciji direktora javne ustanove. Kada se porodila potpuno se povukla sa javne scene i posvetila se porodičnom životu.

O njenom privatnom životu se ne zna puno, a skoro deset godina uživa u skladnom braku sa Komlenom Lalovićem, koji je doktor nauka u oblasti IT.

Moj muž je mlađi od mene deset godina, uvek sam volela mlađe muškarce. Desilo mi da sam se udala za oficira vojske Srbije, za kapetana, a posle on izađe iz vojske. Ja sam htela da on na svadbi nosi vojničko odelo, ali on nije hteo. Tako da sam se ja udala za oficira, ali sada sam sa IT stručnjakom - rekla je Jellena za "Novu".

Srbija Danas/Blic/J.Š.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.