Teletina po receptu iz kuhinje Jovane Tipšin - Pevačica dodaje ovaj začin, zbog kojeg meso postaje izuzetno sočno i mekano

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2025, 18:39

Teletina po receptu iz kuhinje Jovane Tipšin - Pevačica dodaje ovaj začin, zbog kojeg meso postaje izuzetno sočno i mekano

Ukoliko želite da na tanjiru osetite duh domaće kuhunje, ovaj recept Jovane Tipšin - TELETINA ISPOD SAČA SA POVRĆEM vas neće ostaviti ravnodušnim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.