Tea Tairović u VRELOM izdanju - Zbog ovog DETALJA će vam se zavrteti u GLAVI, neverovatno je koliko dobro izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 12:58

Tea Tairović u VRELOM izdanju - Zbog ovog DETALJA će vam se zavrteti u GLAVI, neverovatno je koliko dobro izgleda

Mlada muzička zvezda Tea Tairović niže uspeh za uspehom, a sada je pokazala i kako se sprema za nastup na Trgu republike.

Kraljica scene, Tea Tairović, ne samo da zavodi svojim nastupima, već se vidi da daje sve od sebe i na probama. Kada neko ulaže u pripremu, scenski nastup i izgled, kao što to Tea radi, uspeh je neminovan.

Pevačica je pozirala u čizmama koje su imale vrtoglsvo veliku potpetivu, helankama, kao i majici koju je podigla, te je njen ravan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stomak došao do izražaja.

Jasno je da Tea sprema posebnu koreografiju za publiku koja će uprkos hladnoću doći na njen nastup, te će ih počastiti pravim vrelim plesom.

Vidi se da Tea trenira punom parom, jer to dokazuju i njen ravan stomak i zategnuto telo. Detalj koji je svima skrenuo pažnju su kožne čizme na visoku štiklu, koje zaista izgledaju vatreno, ali njoj je pored ovakve linije lako da iznese svaki autfit kako treba.

Srbija Danas/Telegraf/ M.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.