Tako jednostavna, tako prirodna – ima lepotu koja se retko viđa danas FOTO

Izvor: B92, 27.Jun.2023, 10:10

Tako jednostavna, tako prirodna – ima lepotu koja se retko viđa danas FOTO

Kanadska glumica Nina Dobrev (32), poznata široj javnosti po seriji "Vampirski dnevnici", nedavno je prisustvoval premijeri filma "The Out-Laws".

Ona je za tu priliku ponela mini haljinu sa svetlucavima detaljima, a celokupno izdanje upotpunila je jednostavnom šminkom u "nude" tonovima. Trebalo bi napomenuti da je kanadska glumica odlučila da promeni svoju frizuru, a to je podrazumevalo šišanje šiški.

Društvo na crvenom tepihu pravio joj je partner - američki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snoubordista Šon Vajt sa kojim je već duže vreme uvezi. Glumica Nina dobrev ima prirodnu lepotu koja se retko viđa danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.