Tajna linije Jovane Đorđević: Ima telo boginje, a odricanje od slatkih grehova ne dolazi u obzir

Izvor: B92, 10.Feb.2023, 09:09

Tajna linije Jovane Đorđević: Ima telo boginje, a odricanje od "slatkih grehova" ne dolazi u obzir

Manekenka Jovana Đorđević sa razlogom nosi titulu jedne od najlepših žena na našim prostorima. Rad i trud da ostane u top formi su, i te kako, primetni, ali odricanje od "slatkih grehova" - to ne dolazi u obzir.

Supruga našeg fudbalera Filipa Đorđevića je u jednom od svojih obraćanja javnosti otkrila tajnu svoje vitke figure, a ona ne podrazumeva uskraćivanje određenih namirnica. Jovana je sa svojim mnogobrojnim pratiocima na Instagramu podelila par saveta kako održava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << liniju i nakon dva porođaja, a oni su mnogima pomogli.

Kako je istakla u priči na pomenutoj mreži, redovni treninzi su ključ zdrave konstitucije, ali i lepog izgleda. Ne pazi šta jede i ne meri količine ugljenih hidrata i nezdravih masti.

"Višak kilograma se lepi tamo gde želi", kaže ona, te dodaje:

"Hranim se raznoliko. Trudim se da jedem što više nutritivno bogatih namirnica. Dakle, riba, povrće i voće, orašasti plodovi, pirinač i žitarice (i makar 2 litre vode dnevno)", pojasnila je Jovana.

"Moram da naglasim da se takođe trudim i da slušam svoj organizam i smatram da s vremena na vreme treba jesti i piti za svoju dušu. Dakle, ako ste umereni u svemu - nema greške".

Manekenka je dodala i da izbegava testo i šećer. "Za slatkišima nikad nisam bila luda, ali zato vrućem hlebu retko odolim", rekla je i nasmejala pratioce, a potom otkrila i da postoji još jedna namirnica kojoj ne može uvek da kaže "ne".

"Alkohol bi bilo poželjno zaobići u širokom luku, ali nažalost, do te mere nisam spremna da se žrtvujem", napisala je manekenka i otkrila da joj je pivo omiljeno alkoholno piće.

Doručak: Smuti od maline, borovnica i ananasa sa bademovim mlekom, mačom i chia semenkama

Ručak: Filet ribe i zelena salata sa malo pirinča ili krompira

Užine: Voće i orašasti plodovi poput badema

Večera: Čorba od paradajza sa kinoom

Takođe, u teretanu ide 4, 5 puta nedeljno, te radi sa minimalnim opterećenjima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.