Taft ti poklanja frizuru za maturu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 10:13

Taft ti poklanja frizuru za maturu!

Sezona matura je počela, a brend Taft nagrađuje maturante.

Uz kupovinu bilo kog TAFT, SYOSS STYLING ili GOT2B proizvoda u Idea, Roda ili Merkator prodavnici, maturanti ostvaruju priliku da dobiju BESPLATNU FRIZURU!

Sve što je potrebno jeste da nakon kupovine kontaktirate broj telefona 064/8628055 i zakažete svoj termin za 23. ili 24. jun.  Salon je otvoren u periodu od 11 do 18 časova i nalazi se u Mercator Centru u Beogradu. Ne propusti priliku da zasijaš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz neodoljivu frizuru u tebi posebnoj večeri!

Napomena:

Uz zakazivanje potrebno je dostaviti fiskalni račun;

Frizura ne uključuje šišanje i pranje kose;

Nagradu možete iskoristiti u vreme trajanja promocije.

Pružite svojoj kosi sjajnu transformaciju i zablistajte na svojoj maturi uz pomoć Tafta!

Taft je vodeći brend na evropskom tržištu oblikovanja kose, nudeći proizvode koji pružaju savršenu postojanost tokom celog dana i u svim vremenskim uslovima. Kao pionir na tržištu, Taft nastavlja da postavlja trendove svojim inovacijama. Širok Taft asortiman uključuje proizvode posebno razvijene za muškarce i žene, koji sadrži lakove za kosu, pene za kosu, sprejeve za zaštitu od toplote i za volumen, gelove, kreme i voskove.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.