TVOJA TRUDNOĆA je nešto NAJGORE što si mogla da mi uradiš! Zbog sestre je krila da je u drugom stanju, roditeljima javila tek kad se porodila

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 07:18

"TVOJA TRUDNOĆA je nešto NAJGORE što si mogla da mi uradiš!" Zbog sestre je krila da je u drugom stanju, roditeljima javila tek kad se porodila

Ovakvu reakciju nije mogla ni da sanja

Jedna žena tvrdi da je kroz trudnoću prošla u tajnosti od svoje porodice, ne želeći da uznemiri svoju sestru. Tako ih je jednog dana samo pozvala i obavestila da se porodila.

Pre nego što se rastala od muža, njena 36-godišnja sestra Dženi je bezuspešno pokušavala da dobije bebu deset godina, i rečeno joj je da su šanse da rodi dete do veoma male. Tokom godina, njena sestra primetila je da se Dženi menja, postaje ogorčena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer su svi oko nje dobili sopstvenu decu.

- Jednog dana, kada sam bila u poseti, suptilno sam pokušavala da razgovaram sa mamom o ideji da imam bebu. Dženi je to čula i uletela je rekavši da bi moja trudnoća bila jedna od najgorih stvari koje sam mogla da joj uradim kao sestri. Onda je počela da plače, a ja sam se izvinila i otišla. Mama mi je poslala poruku da sam pogrešila što sam tako nešto iznela znajući kako je Dženi i samo sam počela da plačem. Posle toga sam donela odluku da samo čuvam trudnoću u tajnosti i to sam radila devet meseci - napisala je žena na "Reditu".

Međutim, nedavno je rodila devojčicu i, znajući da više ne može da krije svoju tajnu, poslala je roditeljima poruku da su baka i deda. U početku su njeni roditelji pretpostavili da se šalila. Međutim, kada im je na video poziv pokazala da je njena ćerka zaista stvarna, postali su "veoma ljuti".

- Bili su povređeni jer ne samo da sam krila ovako nešto od njih, već su roditelji mog muža znali i bili veoma uključeni. Izgubila sam živce i rekla im da su to zaslužili nakon što su mi ukrali priliku da uživam u trudnoći jer sam se brinula o tome kako će Dženi reagovati ako/kad sazna. Počinjem da se osećam krivom jer znam da moji roditelji pokušavaju da budu uz Dženi koja prolazi kroz nešto što ne može da kontroliše - zaključila je ona.

Ostali korisnici su joj pružili utehu i složili se da je postupila onako kako je bilo najbolje u datom trenutku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.