TUŽNO, ALI NEOPHODNO! Devojke pokazale šta nose da bi bile BEZBEDNE U GRADSKOM PREVOZU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 19:21

"TUŽNO, ALI NEOPHODNO!" Devojke pokazale šta nose da bi bile BEZBEDNE U GRADSKOM PREVOZU!

Bezbednost ispred mode.

I dok svakodnevno možemo naleteti na bizarne i nažalost strašne situacije u gradskom prevozu, mnoge devojke, kako dolazi toplije vreme, imaju dodatni problem - kako se zaštititi od nepoželjnih pogleda i neprijatnih situacija.

Naime, devojke širom sveta, na društvenim mrežama otkrivaju da nose oversize stvari kako ne bi "privlačile pažnju". Razgovor o ovoj temi postao je trend na TikToku pod nazivom "Košulje za prevoz", označavajući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nova pravila kada je vožnja prevozom u pitanju.

"Tužno ali neophodno" glasi komentar ispod TikTok videa jedne od mnogih devojaka koje su odlučile da podele sve što znaju o merama opreza koje preduzimaju kako bi se zaštitila od potencijalnih manijaka tokom vožnje javnim prevozom.

"Kada stignete na odredište konačno možete skinuti košulju", napisala je jedna devojka u opisu videa na kojem se vidi kako seda u kafić i skida prvo jaknu, a zatim i običnu belu košulju.

Video je za kratko vreme postao viralan, pri čemu su mnoge korisnice u komentarima podelile svoje mere opreza kako bi izbegle nepoželjne poglede i kontakte.

"Tužno, ali neophodno", "Zaštita od ljigavih tipova", "Potpuno te razumem" samo su neki od komentara.

I druge korisnice su se pridružile trendu i podsetile žene da ne zaborave da ponesu "košulje za prevoz", a mnogi konstatuju koliko je tužno da ovaj trend uopšte postoji i da žene moraju da paze šta oblače

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.