TUGA: Za Anđelinu svi mislili da BOLUJE od anoreksije a u pitanju je MNOGO ozbiljnija bolest

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2017, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA: Za Anđelinu svi mislili da BOLUJE od anoreksije a u pitanju je MNOGO ozbiljnija bolest

A kritikovali su je da užasno izgleda.

Nekada najlepša žena sveta, Anđelina Džoli, već godinama je na meti oštrih kritika zbog svog izgleda.

Mnogi su je kritikovali da je premršava i spekulisalo se da boluje od anoreksije. Glumica je ćutala sve do sada.

Sećate li se čuvene Nataše iz istoimenog filma? Danas ima 33 godine i izgleda OVAKO! (FOTO)

U ekskluzivnom intervjuu koji je dala za čuveni magazin "Veniti fer", Džolijeva je odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da prvi put nakon razvoda od Breda Pita razgovara o tome.

- Vodimo računa i dalje jedno o drugom i vodimo računa o porodici. Idemo oboje dalje, ali i imamo isti cilj- rekla je ona.

Voditeljku Parova ZAPROSIO crnogorski biznismen - Bojana brže bolje krenula u Srbiju, a onda... AUH

Anđelina se u ovom razgovoru dotakla i svog zdravstvenog stanja koje, nažalost, nije baš najbolje. Ona je otkrila da joj je dijagnostifikovana Belova paraliza, odnosno bolest koja izaziva ukočenost mišića na licu i opštu iscrpljenost organizma.

- Ne znam da li je to bila menopauza ili loša godina. Ponekad žene stave sebe na poslednje mesto pa im zdravlje strada - objasnila je Anđelina.

Inače, Belova paraliza je vrlo slična moždanom udaru s tim što ne zahvata ekstremitete. Ne zna se tačan uzrok nastanka ove bolesti ali se pretpostavlja da je u pitanju virusna infekcija. U najvećem broju slučajeva parališe se jedna strana lica pa je onemogućeno zatvaranje tog oka, čulo ukusa je izmenjeno ili ne postoji uopšte, čulo sluha je hipersenzibilno (zvukovi se čuju znatno jače) i obično se spušta jedan ugao usta.

DANAŠNJI HOROSKOP: Device će dobiti sjajnu poslovnu ponudu, Bikovi imaju finansijskih problema

Bolest je izlečiva ali ima slučajeva koji zahtevaju operaciju. Ovakvo stanje obično traje oko šest meseci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.