TRUDNA U 47. GODINI - Najpopularnija GLUMICA će po PRVI PUT postati MAJKA?! Paparaco fotke, dugo je KRILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRUDNA U 47. GODINI - Najpopularnija GLUMICA će po PRVI PUT postati MAJKA?! Paparaco fotke, dugo je KRILA!

Lepe vesti!

Poznata holivudska glumica, Kameron Dijaz će, kako prenose strani mediji, uskoro postati majka.

Navodi se da je zanosna plavuša zatrudnela u 47. godini, sa sedam godina mlađim suprugom Bendžijem Madenom.

- Kameron je tokom intimne večere u svom domu objasnila svojim prijateljima da želi da zadrži detalje za sebe, ali da će uskoro ona i Bendži postati roditelji - rekao je izvor za inostrane novine.

Kako ne može da se sakrije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od paparaca i očiju javnosti, glumica je nedavno viđena sa suprugom u jednom restoranu, a prisutni su naveli da je izgledala krupnije nego inače, kao i da je delovala veoma srećno i zadovoljno.

Kameron se za sada nije oglašavala ovim povodom, a blizak prijatelj para navodi da su njih dvoje već počeli da opremaju prostorije za dete, kao i da razmišljaju o imenu.

Kameron i Bendži pokušavali su da dobiju prinovu od venčanja koje je bilo 2015. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.