TRUDNA Jovana Jeremić završila NA PODU - Njena objava trese čitavu javnost: Nije bilo MILOSTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 00:03

TRUDNA Jovana Jeremić završila NA PODU - Njena objava trese čitavu javnost: "Nije bilo MILOSTI"

Fotografija je naišla na brojne komentare.

Voditeljka Jovana Jeremić večeras je objavila fotografiju, koja je nastala 2018. godine u 3 ujutru.

Kako je ispričala, tada je program vodila od 17.30 do 3 ujutru i to u petom mesecu trudnoće, a studio Hepi televizije je bio hladan.

- Februar 2018. 3h ujutru. Trudna u 5. mesecu trudnoće vodila sam program od 17.30h do 3h ujutru. Studio je bio LEDARA. GREJALA sam se na jedno grejno telo i nosila čizme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa vunom zamolivši kamermana da me ukadrira do kolena. Tada sam odlučila da uspem uprkos svemu - svemu onome što me je slamalo. Zato, samo borci mogu razumeti borce. Svoju poziciju broj 1 sam krvavo zaradila. Žrtvovala sam sve zarad svog sna i vredelo je. Borila sam se kao lavica - započela je Jovana, pa nastavila:

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

-  Nikada nisam rekla da nešto ne mogu ili neću kada je moja profesija u pitanju. A lomili su me. Lomili su me i na Boga nisu mislili kad su to radili. Za mene nije bilo milosti. Ja sam morala sve i to sve je moralo u mojoj izvedbi biti NAJBOLJE. NISAM IMALA NIKAD PRAVO NA GREŠKU. TO PRAVO MI JE ODUZETO OD ROĐENJA - nastavila je popularna voditeljka, pa zaključila:

- Budućnost pripada najjačim koji se NIKAD NE PREDAJU. ZATO ME NE MOGU VIŠE PREVARITI NI OAZE NI PUSTINJE. Tek kada čovek uloži svoj obraz, zdravlje i reputaciju u svoj biznis postaje MEGA. Postoje stvari o kojima ćutim i dalje. Ne zato što ne smem da progovorim, već zato što me i dalje bole. Bol je živ. Samo miruje - poručila je ona.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.