TRIK za 970 DINARA - Uštedite NOVAC i čuvajte okolinu, evo pravila koje je postalo HIT na društvenim mrežama

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024, 18:04

TRIK za 970 DINARA - Uštedite NOVAC i čuvajte okolinu, evo pravila koje je postalo HIT na društvenim mrežama

Neka vam ova godina bude prekretnica za nove životne promene i dobre odluke. Razmislite dva puta pre nego što odlučite da kupite nešto novo, ako ima spasa i načina da se staro i dalje koristi.

Ukoliko izdvojimo samo malo vremena da promislimo kako nešto popraviti, umesto baciti, i naša okolina, a i novčanik će nam biti zahvalni. Nije uopšte komplikovano, a zaista je dobra životna odluka.

Kako TikTok kreatorka koja stoji iza ovog pravila nalaže, većinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << problema ovog tipa najverovatnije možemo rešiti za ispod 9 dolara (970 dinara u našoj valuti) .

Na primer, pre nego što odlučimo da bacimo stari džemper, možemo pronaći skidać "dlačica" sa stvari,  koji će potpuno srediti odeću, kao i odneti torbicu kod majstora da zamenimo kaiš, pre nego što se odlučimo da kupimo novu.

Ova filozofija je jedna od najkorisnijih stvari u današnjem konzumerskom društvu, jer je planeta prekrivena nepotrebnim otpadom, i kada ne bismo nepromišljeno kupovali, uspeli bismo da spasimo ono što se može spasti.

Zato, sledeći put dva puta promislite pre nego što odete u tržni centar, u nepotreban šoping, i zaputite se kod majstora za popravku ili nađite način da sami rešite "pokvarenu" stvar, jer je nekada dovoljno da svako krene od sebe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.