TRIK IRINE ŠAJK ZA SAVRŠEN TEN: Ne košta ništa, a daje sjajne REZULTATE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 18:36

TRIK IRINE ŠAJK ZA SAVRŠEN TEN: Ne košta ništa, a daje sjajne REZULTATE!

Ovaj trik, manekenka tvrdi da njen ten čini besprekornim.

Prirodnim izgledom i istančanim osećajem za modu je osvojila svet, a ako se pitate kako joj polazi za rukom da njen ten u svakom trenutku izgleda tako dobro, imamo odgovor.

Irina Šajk (35) ima savršenu kožu lica i uvek izgleda sveže zahvaljujći ovom bjuti triku kojem je verna godinama.

- Nikad ne nanosim puder uz pomoć aplikatora ili četkica, već pristima. To olakšava proces, a ten izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neuporedivo lepše - rekla je Irina.

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Pre nego što nanese šminku, uvek praktikuje masažu ledom, za koju kaže da je gotovo magična.

Zahvaljujući ovom triku, natečenost sa lica i podočnjaci nestaju u rekordnom roku. Osim toga, masaža podstiče cirkulaciju, pa ten izgleda mnogo bolje. Takođe, dobro je poznato da je masaža odlična i za prevenciju bora.

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

- Kada sam umorna ili se probudim natečenih očiju, najbolji način za uklanjanje tog problema je masaža koskicama leda. Ovaj trik sam naučila od svoje mame i stvarno deluje - izjavila je slavna manekenka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.