TREND KOJI JE ZALUDEO SVET, STIGAO I KOD NAS: Ove naše poznate dame imaju neobične obrve! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2020, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TREND KOJI JE ZALUDEO SVET, STIGAO I KOD NAS: Ove naše poznate dame imaju neobične obrve! (FOTO)

Da li biste probale ovako nešto?

Kada je moda u pitanju, ne menja se samo način oblačenja, već se odavno gledaju i neke druge stvari, poput frizure, pa i obrva.

Svi se sećamo čuvenih "obrvica pijavica", pa gustih "šumica", dok je sada ipak "na snazi" neka zlatna sredina. Međutim i ovde postoje varijacije, a najnoviji trend su "podignute obrve", tzv "brow up".

Sa ovim tretmanom obrve izgledaju vizuelno gušće, a zanimljivo je da se zapravo češljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na gore (što govori i sam naziv tog tretmana). S obzirom na to da nije štetan jer se radi specijalnim kremama i gelom, mogu da ga praktikuju i trudnice.

Naše poznate dame poput Kaje Ostojić i Nine Janković su već poklekle pred ovim trendom.

Da li vam se sviđa kako izgledaju?

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on Feb 11, 2020 at 6:09am PST

A post shared by Nina Jankovic Dicic (@janxnina) on Feb 15, 2020 at 5:30am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.