TRAŽIM MUŽA! Devojka prošetala ulicom sa TRANSPARENTOM, a razultat na kraju će vas ODUŠEVITI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 16:33

"TRAŽIM MUŽA!" Devojka prošetala ulicom sa TRANSPARENTOM, a razultat na kraju će vas ODUŠEVITI (VIDEO)

Novi trend na društvenim mrežama!

Na društvenim mrežama je postao popularan jedn trent među singl ženama. Reč je o potrazi za mužem na veoma neobičan način.

Dosta devojaka usudilo se da prošeta ulicama sa transparentom "Tražim muža!". Mnoge su ostale i dalje singl, ali nekima je i pošlo za rukom da pronađu potencijalnog mladoženju.

Konkretno u ovom slučaju, devojka se prošetala ulicom pored kafića i mesta gde je bilo dosta muškaraca, a rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kraju je zadovoljavajući u ovom slučaju.

Nosila je gore pomenuti transparent kada joj je prišao mladić, uzeo za ruku i odveo je.

Može biti da je reč o šali, ali u svakom slučaju zanimljiv način da tražite ono što zaista želite, budite direktne. To naravno ne znači da morate i vi da se usudite na nešto slično, ali svakako kada budete jasne u svojim zahtevima, manje su šanse da ćete izgubiti vreme.

A post shared by Эстетика (@emperiance)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.