TRAGEDIJA: Miodragu Đuriću umrla žena, a onda je STRADAO U POŽARU!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Maj.2016, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA: Miodragu Đuriću umrla žena, a onda je STRADAO U POŽARU!

U požaru koji je juče oko osam sati zahvatio letnjikovac u Bačkoj ulici broj 39 u Odžacima od zadobijenih opekotina smrtno je stradao Miodrag Đurić (88).

Prostorija u dvorištu kuće u kojoj je boravio leti imala je tepih "od zida do zida" i bila je pokrivena PP ceradom. Starac je bio sam, a njegova podstanarka Kata N. za to vreme bila je u nabavci.

Kad se vratila, u kući su već bili vatrogasci i lekarska ekipa koja je mogla samo da konstatuje smrt od teških opekotina. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Požar je odmah lokalizovan i nije zahvatio kuću, prenosi Alo.

U gotovo potpuno izgoreloj prostoriji nađen je uključen fen.

Đurić se u poslednje vreme teško kretao i retko je napuštao svoju kuću. Pre 20 dana umrla mu je supruga.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

STRAVIČAN POŽAR Starac (88) izgoreo u letnjikovcu u Odžacima

Izvor: Blic, 29.Maj.2016

U požaru koji je juče oko osam sati zahvatio letnjikovac u Bačkoj ulici broj 39 u Odžacima od zadobijenih opekotina smrtno je stradao njen vlasnik Miodrag Đurić (88)...Prostorija u dvorištu kuće u kojoj je boravio leti imala je tepih „od zida do zida“ i bila je pokrivena PP ceradom. Starac...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.