TOPLI I MIRIŠLJAVI: Ovo su TRI jednostavna načina da otklonite USTAJALI MIRIS i osvežite svoje DŽEMPERE

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2021, 18:48

TOPLI I MIRIŠLJAVI: Ovo su TRI jednostavna načina da otklonite USTAJALI MIRIS i osvežite svoje DŽEMPERE

Nema lepšeg osećaja nego obući čist i prijatan komad odeće.

S obzirom na to da je jesen uveliko u toku, a zima je pred vratima, to može značiti samo jedno - vreme za džempere.

Međutim, dok izvlačite svoje omiljene džempere iz ormara, možda ćete primetiti da im je potrebno malo osveženja.

Beki Rapinčak, ima tri odlična saveta kako to da učinite, a da ih ne nosite na hemijsko čišćenje ili da ih ponovo perete.

Iskoristite zamrzivač
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Zamrzivač se može koristiti i za uklanjanje mirisa, tvrdi Beki, a sve što treba da učinite jeste da džemper stavite u vrećicu i ostavite ga u zamrzivaču preko noći.

- Hladan vazduh će ubiti bakterije koje su zaslužne za loš miris - objašnjava ona i dodaje da je tu metodu dobro primeniti i s farmerkama i sportskom opremom.

Napravite sami sredstvo za osveženje

Potrebno vam je:

Sve sastojke sipajte u flašicu s raspršivačem i protresite da se sjedine. Okačite džemper i poprskajte ga osvežavajućim sredstvom. Ostavite da se osuši.

Brzinsko sušenje u sušilici

Brzi program sušenja pomoći će da se prsluci osveže, posebno ako ih stavite u sušilicu zajedno sa kuglicama za sušenje vune na laganu temperaturu, na pet do deset minuta, a kratki program po potrebi možete i ponoviti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.