TO JE OPASNO! Devojčica ugurala kokicu u NOS, pa je tata uzeo USISIVAČ i... Zbog OVOGA svi sada besne!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2021, 15:00

TO JE OPASNO! Devojčica ugurala kokicu u NOS, pa je tata uzeo USISIVAČ i... Zbog OVOGA svi sada besne!

Svašta deca umeju da smisle...

Sasvim je prirodno da su deca i malo nestašna i razigrana i radoznala. Ipak, usled kombinacije svega toga, dolazi do nezgoda poput ove.

Jedna devojčica je uspela da u nos ugura jednu kokicu, a njen tata je smislio zanimljiv način kako da je izvadi.

Zapravo, zbog njegove metode su mnogi bili i besni i zabrinuti, navodeći da je ipak trebalo da je odvede kod lekara, kako bi joj to profesionalno izvadili.

Tata je smislio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da na usisivač nalepi slamčicu, a potom je stavi devojčici u nozdrvu i tako izvadi kokicu.

Devojčica se u početku malo bunila, ali je kokica ipak završila napolju.

- Ne verujem da niko ne vidi koliko je ovo opasno. Da joj je isisao sav vazduh iz pluća, možda više ne bi mogla udahnuti - tvrdi jedna osoba.

- Slamka može oštetiti sluznicu nosa - dodala je druga.

Evo kako je to izgledalo:

#popcorn kernel #kids #dads #vacuum

♬ original sound - Cole S

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.