TINEJDŽERKA u šoku! - Saznala je da je TRUDNA, pa se za pedeset minuta PORODILA, a uz to je doživela i NEPRIJATNOST

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2023, 08:22

TINEJDŽERKA u šoku! - Saznala je da je TRUDNA, pa se za pedeset minuta PORODILA, a uz to je doživela i NEPRIJATNOST

Hana, dvadesetogodišnjakinja i mama, je iznela svoju ispovest i rekla da se jednog jutra probudila sa jakim bolovima u stomaku i leđima i da je hitno prebačena u bolnicu sa sumnjom na upalu slepog creva, kada joj je naprasno pukao vodenjak.

Da život piše priče, Hana je pravi primer. Nije ni sumnjala da je u drugom stanju, jer nije bilo većih simptoma koji bi ka tome ukazivali. Hitna, bolnica, beba, sve joj se desilo u jednom trenu.

U daljem tekstu ćete saznati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njenu životnu priču, koja je zaista neverovatna.

„Oni onda ponovo zovu i kažu da nema dostupnih vozila hitne pomoći i da moj tata mora da me odveze u hitnu pomoć.

U bolnici je ubrzo postalo očigledno da će Hana, tada oko 20 godina, uskoro da se porodi. Rekla je: „Stigli smo u bolnicu i oni žele da mi uzmu krv, ali previše me boli da ostanem mirna da bi im uvukli iglu, dve sekunde kasnije mi pukne vodenjak i kažu mi da imam trudove. ."

"Odveli su moje roditelje u sobu da im kažu da će biti baka i deda. Ja sam onda tražio da mama bude sa njom, a tata ostaje u sobi sa čajem i keksima dok zove mog brata. "Hana nastavlja: ​​„Oni onda pozovu babice da dođu sa druge strane bolnice, ja rodim devojčicu 50 minuta .

„Tada mi kažu da moramo da budemo prebačeni u drugu bolnicu u odvojenim kolima hitne pomoći i da mogu posle porođaja da idem tatinim kolima. Sada sam samohrana majka zdravog trogodišnjaka. “Izgleda da je Hana imala pomešana iskustva sa timom koji je bio zadužen za njenu brigu.

U jednom video snimku rekla je: "Porodila sam se 50 minuta nakon što sam saznala da sam trudna, a zatim sam morala da provedem dva dana u bolnici sa babicama koje nisu pružale nikakvu podršku. Ali u drugom smo postavili počast bolničaru koji se brinuo o njoj.

 "Boličarki koja je ostala uz mene sve vreme nakon što mi je rekla da sam trudna i da imam trudove i držala me smirenom tokom porođaja moje ćerke. Nikada te neću zaboraviti." -  rekla je Hana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.