TI TO MOŽEŠ: Kako biti žena kojoj se druge devojke dive, a za kojom momci gube glavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2017, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TI TO MOŽEŠ: Kako biti žena kojoj se druge devojke dive, a za kojom momci gube glavu

Uz sledećih 8 saveta možete osvojiti čitav svet!

Ne sumnjamo da ste na dobrom putu da postanete devojka iz snova, ali nije na odmet i da se podsetite važnih pravila koje uvek treba da sledite bez obzira na okolnosti koje vas okružuju.

Budite svesne koliko vredite, koliko ste kreativne, nadarene, efikasne, marljive, sposobne i nemojte pristajati ni na šta manje od onog što osoba vašeg kalibra zaslužuje.

10 citata o uspehu: Budite uspešni, a ne neostvareni
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ne dopustite da bilo ko samo tako utiče na vaše ideje, stavove, želje, po bilo kojem pitanju.

Bila je KRALJICA PLASTIČNOSTI, nakon transformacije su SVI LUDELI ZA NJOM! (VIDEO)

Izbegavajte ljude zbog kojih se iz bilo kojeg razloga ne osećate dobro i družite se s ljudima koji vas zabavljaju, opuštaju i na bilo koji način impresioniraju. Zahvaljujući okruženju takvih ljudi i sami ćete postati još motivisaniji, kreativniji, zabavniji i šarmantniji, a time i inspiracija drugima!

S ponosom branite svoje stavove, bilo da je u pitanju mišljenje o najnovijem filmu ili o rasprava o nekoj znatno kompleksnijoj i težoj temi. I neka vaši argumenti uvek budu naoružani strašću i samopouzdanjem!

Imajte svoje mišljenje, ali poslušajte i razmotrite savet iskusnije osobe, a savetom počastite i svakog do koga vam je stalo. Objektivna analiza problema popraćena prijateljskim, dobronamernim savetom otvoriće vam svuda vrata.

Čitajte, putujte, isprobavajte hobije, posećujte izložbe, pozorišta, koncerte, gledajte filmove... Zavodite ljude oko sebe svojom energijom, znatiželjom i širinom znanja.

Organizacija i slaganje mentalnih mapa u glavi uvešće red u vaš život i postizanje svakog cilja učiniće  znatno jednostavnijim.

Neka vam prioriteti budu pažljivo isplanirani, odmereni i svrsishodni. I nipošto ne odustajte od njih!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.