TI KOJI ČITAŠ OVAJ STATUS... DIRLJIVA ISPOVEST ČITATELJA SD: U znak ZAHVALNOSTI Esmi i svim majkama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 18:33

"TI KOJI ČITAŠ OVAJ STATUS..." DIRLJIVA ISPOVEST ČITATELJA SD: U znak ZAHVALNOSTI Esmi i svim majkama!

Dira u srce!

Slavna pevačica Esma Redžepova i njen suprug Stevo Teodosievski tokom života su usvojili četrdesetsedmoro romske dece, a Esma, koja je imala veliku porodicu, finansijski je pomagala i deci svoje braće i sestara i brinula se o njima.

Danas, 08.08.2020 da je među nama, Esma bi napunila 77 godina.

A post shared by Antrfile On-line Magazin (@antrfile) on Jan 16, 2018 at 4:27am PST

U znak zahvalnosti ovoj velikoj ženi i svim humanim delima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje je učinila za života, jedan naš čitatelj, je želeo putem našeg portala Srbija Danas , da se javno zahvali pokojnoj pevačici kao i svojoj majci, odnosno ženi koja ga je odgajila. Na ovaj način želeo je da pruži podršku svim ženama ovog sveta, kao i svim onim porodicama koje su deci bez roditeljskog staranja nesebično pružile topli dom i roditeljsku ljubav.

Poruka našeg čitatelja glasi:

- Danas, 08.08.2020 da je među nama, Esma bi napunila 77 godina...

Ovim putem bih hteo, u ime sve dece koja su usvojena kao ja, da čestitam gospođi Esmi na njenom humanitarnom radu. Da u ime sve dece kažem da je ona zapravo naš simbol hrabrosti i dobrote jedne žene i majke. Moja majka Slavica za sada je usrećila nas četvoro, ona nije Esma, ali je krenula njenim stopama... Da su se njih dve upoznale, verujem da bi bile prijateljice.... Ali njih dve povezuje jedno LJUBAV KA DECI...

Zato TI koji čitaš ovaj status, idi u dom kao što je učinila moja majka, a verujem i Esma, i samo oseti ono što su one osetile, dečicu koja traže jedno, MAJKU. Učini sebe ponosnom ŽENOM, a još većom MAJKOM nego što si danas. Probajte, one su probale, a nisu se pokajale, nego su nastavile dalje da budu sve veće i veće i veće MAJKE.

Još jednom u ime sve usvojene dece želim da kažem Esmi, hvala ti što si pokazala da i na Balkanu može da se usvoje dece, da je sve moguće, ako zaista tako želiš - napisano je.

A post shared by Johan Gullberg (@johan.gullberg.395) on Apr 6, 2019 at 12:44pm PDT

Zahvaljujemo se ovom prilikom Dariu Šaliću, na ovim napisanim redovima koje je nesebično podelio sa portalom Srbija Danas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.