TEŠKO SAM TO PODNELA, ALI NE MOGU DA SE UBIJEM Edita progovorila o GOLIŠAVOJ FOTKI i kome je bila namenjena

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 10:01

"TEŠKO SAM TO PODNELA, ALI NE MOGU DA SE UBIJEM" Edita progovorila o GOLIŠAVOJ FOTKI i kome je bila namenjena

Konačno progovorila o misterioznoj nagoj fotki.

Edita Aradinović danima je tema medija, ali ne zbog muzike i projekata vezanih za istu, već zbog fotografije na kojoj je bez odeće, a koju je slučajno objavila na svom Instagram storiju.

Zbog svega toga se nedavno i veoma grubo obračunala sa fanovima, ne birajući reči.

Sada je konačno progovorila o spornoj situaciji i objasnila šta se zapravo dogodilo. Kako je izjavila, u pitanju je greška, a otkila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i kome je ta fotografija zapravo bila namenjena.

A post shared by едита (@editaaradinovic)

- Verovali vi meni ili ne, ja sam se uvek čudila tim stvarima dok mi se nije desilo. Teško sam to podnela, ali sada kada je prošlo, ne mogu da se ubijem. Slika je daleko od vulgarne i provokativne, svakako nije bila namenjena širokom auditorijumu, jer da jeste malo bih se sredila - objasnila je pevačica.

 - S obzirom da imam vezu na daljinu to je razumljivo. Žao mi je što je tako ispalo, nije neka fotka, ali ja se svima izvinjavam - rekla je Edita.

Pored toga, neminovno je bilo i pitanje o stajanju "na ludi kamen", na šta je pevačica kao iz topa odgovorila da je ipak rano.

- Želim jednog dana, ali sada ne. Imam toliko stvari da uradim, kasnije će doći vreme i za to - iskrena je bila Aradinovićeva.

Podsetimo, iako pevačica krije svoj ljubavni život od očiju javnosti, kada je u pitanju njen izabranik nedavno je priznala da je srećna u ljubavi i da joj je lepo, ali da ne zna da li je on taj.

A post shared by едита (@editaaradinovic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Edita o ekspilicitnoj fotografiji: Bila je namenjena dečku

Izvor: Tracara.com, 16.Jun.2021

Pevačica Edita Aradinović nedavno je objavila nagu fotogrfaiju iz tuš kabine, a sada je otkrila kome je ta slika bila namenjena. Edita se čudila kada neko slučajno objavi svoje eksplicitne kadrove, kako kaže, sve dok se njij nije desilo, a provokativan kadar obrisala je za manje od minut i bio...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.