TEŠKI NERADNICI! Posao ovim znacima ne predstavlja zadovoljsto, samo otaljaju i nastavljaju dalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 10:26

TEŠKI NERADNICI! Posao ovim znacima ne predstavlja zadovoljsto, samo otaljaju i nastavljaju dalje

Ne možete baš da se oslonite na njih

Dok su neki znakovi Zodijaka poznati kao marljivi radnici, drugi “otaljavaju” posao, a  treći pak uopšte ne shvataju svoje radno mesto ozbiljno.

Evo koji znakovi ne pokazuju profesionalnost.

BLIZANCI

Blizanci imaju ludi problem sa koncentracijom. Ne mogu da sede na jednom mestu. Njihov um neprestano misli na hiljadu stvari u minuti i ne mogu da se posvete određenom zadatku. Oni odugovlače, predomisle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se za minut i pričaju više nego što zapravo rade. Blizanci ne mogu da preuzmu projekat i posvete mu se, a kamoli da ga završe. Nemojte misliti da je njihovo ponašanje neproduktivno samo za druge. I za njih je ovo iscrpljujuće.

STRELČEVI

Strelac i odgovornost ne idu zajedno. A ako želite da vas nazivaju pravim profesionalcem, onda bi trebalo da preuzmete i odgovornost. Morate biti korektni i formalni. Da držite ovećanu reč i da budete vredni. Sve su to osobine koje Strelac NE poseduje. Tako je jednostavno. I to je ono što ih većinu vremena čini lošim poslovnim partnerima.

VODOLIJE

Loša stvar kod Vodolije je što dok započinju bilo koji projekat, sa puno ideja i velikom radošću i željom da ga završe, na kraju ne stignu ni do sredine. I to zato što im sve lako dosadi. Zato što su na pola puta smislii neku drugu ideju koja ih više uzbuđuje i žele da se njome bave. Vodolije su osobe koje daju dobre ideje, stvaraju vizije, ali ostavljaju drugima da ih realizuju. Ne možete se osloniti na njih 100%, jer nisu najvrednije osobe na svetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.